Uitbreiding van de markten

‘Biologische zaterdagmarkt in Assen’

Op de site van de Gemeente Assen stond jarenlang dat er op zaterdag een biologische markt was. Helaas was dat meer wens dan realiteit maar daar hebben wij met de komst van onze biologische groente en fruit kraam op de zaterdag verandering in gebracht.

Eén kraam, het lijkt misschien niet veel maar het bespaard veel mensen uit Assen een lange reis naar Groningen om daar op de markt hun verse kwaliteitsgroenten te moeten halen! Toch brengen we wel extra’s mee als boerenkaas, noten, zuidvruchten en eieren. Nu staan we er ook op de woensdag maar wellicht kunnen we straks gewoon iedereen vragen naar de zaterdag te gaan zodat we er ook weer een extra tuin dag bij hebben door de week.

Brood en droogwaren weer op de biologische markt in Emmen

Na goed overleg hebben we met elkaar besloten om het gat dat was gevallen met het vertrek van de Brood en de Droogwaren kramen te dichten door er vanuit Villa Sterrebos met een kraam te gaan staan. Aart Jan Zonneberg gaat voor ons de kraam opbouwen en we willen er echt weer een mooie en goedlopende kraam van maken met goed biologisch brood.

Droogwaren zullen er ook zijn maar de focus ligt eerst op het brood zodat mensen er echt weer van op aan kunnen dat het brood dat ze besteld hebben er ook is en we goed in de gaten krijgen waar de mensen op de markt in Emmen behoefte aan hebben.

Met de BioBakker uit Ahaus waarvan we het brood gaan verkopen hebben we al een proeverij afgesproken voor op de Markt van Emmen. Dat wordt volgende week of over 14 dagen.

Uitbreiding biologische markt Assen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *