Wat en hoe kunt u bij ons bestellen?

Wanneer en hoe

Naast de groenten, aardappelen, kruiden, en fruit die wij zelf biologisch dynamisch telen op onze tuinderij Villa Sterrebos in Frederiksoord, hebben we een rijk aanbod van gecertificeerde biologische toeleveranciers voor de drie markten in Amstelveen, Emmen, en Assen.  

Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag zijn er verse leveringen. Regionaal van biologische collega telers uit Noord-Nederland en ook landelijk en internationaal door biologische vers-groothandels Natudis en Bio Noord.

Op onze kraam hebben we altijd ruime voorraad en een zeer groot en divers aanbod, maar als u een specifieke bestelling hebt voor grotere groepen, of heel zeker wilt zijn van een bepaald product dan kunt u appen naar Albert Wissmann 06 40 32 46 94.  (mailen kan naar villasterrebos@gmail.com) 

Koopt u als bedrijf* of als professionele kok* voor grote groepen dan geeft Villa Sterrebos als service een korting van 5%.  Bestel voor grote hoeveelheden of speciale wensen tijdig.*Desgewenst dient u een uitreksel van de KVK voor te kunnen leggen.