1-346Zondag 24 juni is het alweer zover: de Open Dag van Villa Sterrebos.

Na een spannend jaar waarbij we met hulp van klanten en van andere mensen die vertrouwen in ons hadden een prachtig stuk land aan de overkant van Villa Sterrebos aan onze tuinderij konden voegen is het de hoogste tijd om deze Open Dag te organiseren!

Graag nodigen we u uit om ons op deze hopelijk stralende dag te komen bezoeken en met eigen ogen te bekijken hoe het er op dit moment op de tuinderij voor staat.

Dit jaar hebben we er voor gekozen vooral ons eigen bedrijf in de schijnwerpers te zetten en op een betrekkelijk eenvoudige manier onze gastvrijheid te tonen. Er staat heerlijke taart, thee en koffie klaar en het paardje brengt u naar de tuin.

We zien er naar uit u op onze tuin te verwelkomen en te ontmoeten!

Groenteteelt (volle grond of kas) Fruit Kruiden, bloemen, planten, bomen of bollen Huisverkoop Biologisch-dynamisch
Natuurbeheer; Groenteteelt (volle grond of kas); Fruit; Kruiden, bloemen, planten, bomen of bollen; Huisverkoop; Biologisch-dynamisch; Proeverij van eigen producten; (Kinder)activiteiten;
Open dag op zondag 24 juni van 11:00 tot 17:00 
Kon. Wilhelminalaan 76, 8382 GD Frederiksoord Drenthe

 

Activiteiten: Aanvang is bij het gebouw en winkel van Villa Sterrebos.

 

Van daaruit gaat er een huifkar naar de tuinderij in het bos voor een rondleiding.

 

Bij terugkomst kan op het terras bij het tuinhuis aan de overkant op de nieuwe tuinderij genoten worden van proeverijen, koffie/thee/taart. Wie meer weten wil over de zangworkshops van Villa Sterrebos kan hier ook bij Elisabeth informatie over vragen.

In de winkel kunnen heerlijke producten worden uitgezocht van het ruime biologische assortiment groente, fruit, kruidenierswaren, kaas, brood, vlees en vleesvervangers, cosmetica, enzovoort.

Ook kun je er rondkijken in de Dr.Hauschka en Weleda massage en huidverzorgingspraktijk van Villa Sterrebos. 

Kinderactiviteiten: Huifkar tochtje naar de tuin, trampoline springen, speurtocht, tekenen, spelletjestafel, sjoelen, cakejes versieren etc.

Natuurmaatregelen: Gemengde haag en het creeren van een leefmilieu voor inheemse wilde dieren.

Open Dag van Villa Sterrebos 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *