brochure2969c81e2112Dr.Hauschka Cosmetica en de bijzondere behandelingen die Elisabeth Sigmund heeft ontwikkeld voor deze tijd nemen een unieke plaats in de wereld van de verzorging voor de mens in. De kennis en kunde van maar liefst twee gecertificeerde Dr.Hauschka therapeuten is beschikbaar in onze schoonheidssalon ‘Puur Villa Sterrebos’ voor als je zelf wilt ervaren hoe het is om omhult te worden met de Dr.Hauschka kwaliteit.

Er is een prachtige nieuwe online brochure uitgebracht door Dr.Hauschka genaamd “Cultuur in Cosmetica”. Naast de uitgebreide beschrijving van alle producten én afbeeldingen van de nieuwste verpakkingen lees je er ook alles over de behandelingen zoals Janiek die in ‘Puur Villa Sterrebos’ verzorgen. Je kunt deze brochure downloaden door op de afbeelding te klikken.

Het is inmiddels traditie geworden dat Dr.Hauschka twee maal per jaar een limited edition van haar decoratieve lijn uitbrengt. Met muzikale namen als ‘melancholic blue’ en ‘ecstatic pink’ brengt deze ‘CHORUS’ limited edition een ode aan de levendige kleuren uit de natuur. Je creëert er een kleurrijk refrein mee waarmee je alle facetten van je persoonlijkheid mee naar voren kunt toveren.


cover_products9a9d846397d1

We hebben de prachtige matte make-up in de middenconsole van onze make-up display in de wachtkamer van ‘Puur Villa Sterrebos’ staan. Neem gerust een kijkje of vraag ons advies tijdens de winkeltijden.

Cultuur in cosmetica & Ode aan levendige kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *